Advancing medicine with food and nutrients
, Food and nutrients in disease management.
Autres auteurs :
Kohlstadt,, Ingrid
Mention d'édition :Second edition.
Publié par :
CRC Press, Taylor & Francis Group
(Boca Raton )
Détails physiques : xxii, 888 pages illustrations 26 cm
ISBN :9781439887721 (Hardback : acidfree paper).
Sujet(s) :
Diet therapy
|
MEDICAL / Alternative Medicine
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MEDICAL / Internal Medicine
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MEDICAL / Nutrition
Année : 2013
Type de document | Site actuel | Cote | Statut | Date de retour prévue | Code à barres | Réservations |
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Livre | La bibliothèque des Sciences Médicales et Pharmaceutiques | 615.854 KOH (Parcourir l'étagère) | Disponible | 0000000023968 |
Total des réservations: 0
"This book features chapters leading physicians in disease management applying the latest scientific advances linking nutrition to the clinical practice of medicine. Each chapter offers adjuncts to standard care, fewer side-effects, improved risk-reduction or added quality of life"--
Includes bibliographical references and index.
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