Food biochemistry and food processing.
Mention d'édition :2nd ed. / Publié par : Wiley-Blackwell, (Ames, Iowa :) Détails physiques : xii, 896 pages : illustrations ; 29 cm ISBN :9780813808741; 081380874X.
Sujet(s) :
Food industry and trade
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Research.
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Food
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Analysis.
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Food
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Composition.
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Food
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Packaging.
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Food
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Analysis.
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Food
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Composition.
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Food industry and trade
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Research.
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Food
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Packaging.
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Industria alimentaria
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Investigación.
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Alimentos
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Análisis.
|
Alimentos
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Composición.
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Envasado de alimentos.
Année : 2012
Type de document | Site actuel | Cote | Statut | Date de retour prévue | Code à barres | Réservations |
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Livre | La bibliothèque des sciences de l'ingénieur | 664 SIM (Parcourir l'étagère) | Disponible | 0000000024855 |
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Includes bibliographical references and index.
pt. 1. Principles/Food Analysis -- pt. 2. Biotechnology and Ezymology -- pt. 3. Meat, Poultry and Seafoods, -- pt. 4. Milk -- pt. 5. Fruits, Vegetables, and Cereals -- pt. 6. Health/Functional Foods -- pt. 7. Food Processing -- pt. 8. Food Safety and Food Allergens.
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