IMIST


Vue normale Vue MARC vue ISBD

Encapsulation and controlled release technologies in food systems

Autres auteurs : Lakkis, Jamileh M.
Mention d'édition :1st ed. Publié par : Wiley-Blackwell (Ames, Iowa) Détails physiques : 239 p. 27 cm. ISBN :0813828554 (hardcover); 9780813828558 (hardcover). Année : 2007
Tags de cette bibliothèque : Pas de tags pour ce titre. Connectez-vous pour ajouter des tags.
    Évaluation moyenne : 0.0 (0 votes)
Type de document Site actuel Cote Statut Date de retour prévue Code à barres Réservations
Livre La bibliothèque des sciences de l'ingénieur
664.024 LAK (Parcourir l'étagère) Disponible 0000000012884
Total des réservations: 0

In Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems , editor Lakkis has gathered a highly respected collection of expert contributors from industry and academia to highlight recent innovations in encapsulation and controlled release technologies in food systems. Unlike most recent publications which dealt exclusively with theoretical aspects of these technologies, this volume focuses mainly on devising effective and innovative applications in food systems in which these delivery vehicles operate. In addition, the book provides some emphasis on new opportunities that may arise from the development of new materials for the design and fabrication of delivery vehicles and carriers. Encapsulation and Controlled Release Technologies gives the reader a solid grasp of basic concepts of encapsulation technologies and their novel applications in food systems. Dr. Lakkis also presents novel possibilities of encapsulation and controlled release along with a discussion on future perspectives and economical implications of these technologies.

Il n'y a pas de commentaire pour ce document.

pour proposer un commentaire.
© Tous droits résérvés IMIST/CNRST
Angle Av. Allal Al Fassi et Av. des FAR, Hay Ryad, BP 8027, 10102 Rabat, Maroc
Tél:(+212) 05 37.56.98.00
CNRST / IMIST

Propulsé par Koha