Food microbiology :
Collection : Doyle, food microbiology. Mention d'édition :3rd ed. Publié par : ASM Press ([S.l.] ) Détails physiques : 1038 p. 28 cm. ISBN :1555814077 (hardcover); 9781555814076 (hardcover).
Sujet(s) :
Food--Microbiology
Année : 2007
Type de document | Site actuel | Cote | Statut | Date de retour prévue | Code à barres | Réservations |
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Livre | La bibliothèque des sciences de l'ingénieur | 664.001 579 DOY (Parcourir l'étagère) | Disponible | 0000000019345 |
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664 TAY Advances in food and nutrition research. | 664 VAC Essentials of food science | 664 YIL Advances in food biochemistry / | 664.001 579 DOY Food microbiology : | 664.001 579 FRA Genomes of foodborne and waterborne pathogens | 664.001 579 JUN Pathogens and toxins in foods: | 664.001 DAU Techniques mathématiques pour l'industrie agroalimentaire |
New third edition of this well-known volume provides information on recent advances in all areas of food microbiology. Major revisions have been made to chapters addressing foodborne pathogens and new chapters covering Enterobacter sakazakii, prions, genomics and proteomics, source tracking, nuts and cereals, and biodefense have all been added.
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