IMIST


Vue normale Vue MARC vue ISBD

Advances in food and nutrition research . Volume 56 /

Autres auteurs : Taylor, Steve L.
Collection : Advances in food research, 0065-2628 ; . v. 56 Mention d'édition :1st ed. Détails physiques : 1 online resource (vii, 186 pages) : illustrations. ISBN :9780123744395 (electronic bk.); 0123744393 (electronic bk.); 008092235X; 9780080922355.
Tags de cette bibliothèque : Pas de tags pour ce titre. Connectez-vous pour ajouter des tags.
    Évaluation moyenne : 0.0 (0 votes)
Exemplaires : http://www.sciencedirect.com/science/book/9780123744395

Includes bibliographical references and index.

Advances in Food and Nutrition Research recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition and are intended to provide those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences.

Description based on print version record.

Il n'y a pas de commentaire pour ce document.

pour proposer un commentaire.
© Tous droits résérvés IMIST/CNRST
Angle Av. Allal Al Fassi et Av. des FAR, Hay Ryad, BP 8027, 10102 Rabat, Maroc
Tél:(+212) 05 37.56.98.00
CNRST / IMIST

Propulsé par Koha